Omzetten van gebruikers-css naar gebruikers-js

Greasy Fork kan gebruikers-css omzetten naar gebruikers-js. @-moz-document-regels worden omgezet naar JavaScript if-verklaringen, waardoor de toe te passen css wordt opgebouwd. Deze css wordt toegevoegd aan <head> in een <style>-element.

Sommige css-functies kunnen echter niet worden omgezet:

Greasy Forks gebruikers-js kan de css-code iets anders inladen dan gebruikers-css.

Als je van mening bent dat de omzetting niet werkt, kies dan de optie die de optie onbeschikbaar maakt.